26 Ιουνίου 2010

Βοηθήστε κι εσείς τους Ανήλικους Κρατούμενους των Φυλακών Αυλώνα

Η παράδοση της βοήθειας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο 210-7782281 και την Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών Αυλώνα στο 22950-42771.

Τα παιδιά των φυλακών Αυλώνα έχουν ανάγκη από:
1. Φάρμακα
Ταμπλέτες Trebon, Comtrex Gold, Niflamol, Zantac, Mucothiol Σιρόπι, Panadol Αναβράζον, Buscopan, Benzyl Sol, Mesulid, Amoxil, Seclor, Counterpain κρέμα, φάρμακα για ψείρες. Τα φάρμακα της φυλακής δεν επαρκούν και η φυλακή τα αγοράζει με χρήματα από το ταμείο απόρων.
2. Τηλεκάρτες
Οι περισσότεροι άποροι κρατούμενοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ακόμα κι όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Μας ζητούν τηλεκάρτες για καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
3. Ρούχα, παπούτσια και εσώρουχα (τα εσώρουχα πρέπει να είναι καινούρια)
Τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα παπούτσια πρέπει να είναι αντρικά medium και large για παιδιά ηλικίας 16 -20 ΟΧΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ! Μαζέψτε παντελόνια τζιν, φόρμες μπλουζάκια ,εσώρουχα, παπούτσια και παντόφλες.(θερμή παράκληση ελαφρώς μεταχειρισμένα)
4. Είδη ιματισμού και ατομικής υγιεινής
Σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια bic, πετσέτες μπάνιου και προσώπου, σεντόνια, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη.
5. Σχολικά είδη-παιχνίδια- βιβλία ξενόγλωσσα
Φάκελοι αλληλογραφίας, μολύβια, τετράδια, είδη ζωγραφικής, ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία στα Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Αλβανικά, μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου κα.